Με Απόλυτη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε η 3η Παρουσίαση Του Νέου Βιβλίου Της Dr. Μαρίας Λεβέντη “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας”

Οι Σέρρες υποδέχτηκαν θερμά την Δρ. Μαρία Λεβέντη και το “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας” στο μαγευτικό CityΖεν WineBar την Τετάρτη 15 Ιουνίου!

Η τρίτη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Dr. Μαρίας Λεβέντη “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας” πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Σερρών (Κ.Ε.Δ.Η.Σ) και έδωσε μία όμορφη και διαφορετική νότα στο απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιουνίου. Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Floral Books και την Brainfood Εκδοτική, αποτέλεσε το επίκεντρο των συζητήσεων αλλά και των εσωτερικών αναζητήσεων του κοινού, το οποίο ανυπομονούσε να το διαβάσει.

Την εκδήλωση συντόνιζε η δημοσιογράφος Μαρία Νάβαλη ενώ στο πάνελ των ομιλητών παρευρέθηκαν η κυρία Χρυσάνθη Παλάζη, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Η Σερρών και Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού, ο κύριος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, Αντιπεριφεριάρχης Σερρών και Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγο του πρωτοδικείου Σερρών ενώ αποσπάσματα από το βιβλίο απήγγειλε η φιλόλογος και συγγραφέας εκπαιδευτικών βιβλίων κυρία Ισιδώρα Μάλαμα.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη διαδραστική ομιλία της συγγραφέως Dr. Μαρίας Λεβέντη, η οποία αποκάλυψε την αρχική της έμπνευση και απάντησε ζωντανά στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των παρευρισκόμενων. Η Dr. Μαρία Λεβέντη υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας” σε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την εκδήλωση.

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!