Ατομικές Συνεδρίες Δημιουργικής Ψυχοθεραπείας

H Δημιουργική Ψυχοθεραπεία βασίζεται σε χιλιάδες επιστημονικές μελέτες για το πώς αναπτύσσεται ο ανθρώπινος εγκέφαλος καθώς κι από που προκύπτουν οι νευρολογικές αιτιάσεις των ψυχικών παθήσεων και διαταραχών προσωπικότητας. 

Μέσα από την τέχνη, δηλαδή τη δημιουργία μιας ζωγραφιάς, ενός ποιήματος ή ενός τραγουδιού, ο θεραπευόμενος, σε συνεργασία πάντα με τον Ψυχίατρο, αρχίζει ο ίδιος να ανακαλύπτει και να αποκαλύπτει τον εσωτερικό του κόσμο. Η διαδικασία της Δημιουργικής Ψυχοθεραπείας οδηγεί τον θεραπευόμενο στο να αρχίζει να βλέπει πιο καθαρά τα θέματα που κρύβονται μέσα του και που τον εμποδίζουν από το να ανοίξει τα φτερά του και να πετάξει.

Σε πολλές περιπτώσεις, ο θεραπευόμενος αδυνατεί να εξωτερικεύσει με λόγια τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τον εντοπισμό και τη λύση του θέματος του. Μέσω των ατομικών συνεδριών Δημιουργικής Ψυχοθεραπείας εκφράζει με κάθε λεπτομέρεια το ασυνείδητό του, χωρίς να χρειάζεται να κάνει μόνο χρήση λόγου. Έτσι, ο Ψυχίατρος έχει όλα τα δεδομένα που χρειάζεται ώστε να ξεκινήσει την κατάλληλη, εξατομικευμένη θεραπεία.

Κλείσε το ραντεβού σου για τις Ατομικές Συνεδρίες Δημιουργικής Ψυχοθεραπείας

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!