Διαγνωστικό Τεστ

Η σωστή διάγνωση είναι η μισή θεραπεια. Το Διαγνωστικό Τεστ είναι ένας τρόπος διάγνωσης που εφαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες και την προσωπικότητα του κάθε ατόμου, λαμβάνοντας υπόψη την πολύτιμη γνώση του Ιπποκράτη και τη λειτουργία των αρχετύπων του Γιουνγκ. Στόχος δεν είναι η θεραπεία της πάθησης. Στόχος είναι η θεραπεία του ατόμου που πάσχει από τη συγκεκριμένη πάθηση,

Το νέο αυτό σύστημα διάγνωσης και θεραπείας σου προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το:

  • Αν έχεις κάποια πάθηση.
  • Αν πρέπει να ακολουθήσεις μία συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.
  • Ποια Κλινική προσωπικότητα έχεις.
  • Ποια Ιπποκρατική προσωπικότητα έχεις.
  • Ποια Αρχετυπική προσωπικότητα έχεις.

Έτσι, ακολουθείς μια θεραπεία προσαρμοσμένη στα μέτρα σου και λύνεις άμεσα κάθε πρόβλημα που σε απασχολεί. Πρόκειται για τον πιο στοχευμένο και εξατομικευμένο τρόπο διάγνωσης του θέματος που αντιμετωπίζει ο θεραπευόμενος. Η υπηρεσία προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με αυτόν τον τρόπο και αφορά τον ψυχιατρικό διαγνωστικό έλεγχο του ατόμου, ώστε να σχεδιαστεί με αρτιότητα και πληρότητα το εξατομικευμένο και σφαιρικό θεραπευτικό πλάνο του. 

Κλείσε το ραντεβού σου για το Διαγνωστικό Τεστ

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!