Συμβουλευτική για Κρίσεις Πανικού

Οι κρίσεις πανικού είναι ένα αρκετά συχνό φαινόμενο. Ειδικά στις μέρες μας, που το στρες, η πίεση και οι απαιτήσεις της καθημερινότητας χτυπούν κόκκινο, όλο και περισσότερα άτομα βιώνουν κρίσεις πανικού.

Η συμβουλευτική για τις κρίσεις πανικού βασίζεται σε μια σειρά θεραπευτικών μεθόδων, μέσω των οποίων ο θεραπευόμενος καταφέρνει να διαχειριστεί αποτελεσματικά το άγχος του καθώς και κάθε αίτιο που τον φέρνει σε δυσμενή θέση. Η θεραπεία μέσω της Δημιουργικής Ψυχοθεραπείας περιλαμβάνει και την εφαρμογή του Art Therapy. 

Μέσω της χρήσης της ζωγραφικής, ο θεραπευόμενος αρχίζει σταδιακά να ξεδιπλώνει κομμάτια και πτυχές του προβλήματός του, τα οποία ενδεχομένως έχει κουκουλώσει ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν τα γνωρίζει καν. Έτσι, αρχίζει να φτάνει στην ρίζα του προβλήματος, ώστε με τη βοήθεια του ψυχιάτρου να μπορέσει να το αντιμετωπίσει. Πρόκειται για μια όμορφη και μοναδική διαδικασία, η οποία ωστόσο δεν είναι επίπονη. 

Η συγκεκριμένη προσέγγιση, που έχει ως βάση το Art Therapy και τη Δημιουργική Ψυχοθεραπεία, είναι ένας εντελώς καινούργιος τρόπος να αντιμετωπίσει κάποιος τις κρίσεις πανικού άμεσα, ευχάριστα και αποτελεσματικά. Μέσω των μεθόδων της συμβουλευτικής, ο εφιάλτης των κρίσεων πανικού γίνεται παρελθόν.

Κλείσε το ραντεβού σου για τη Συμβουλευτική για Κρίσεις Πανικού

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!