Γενεόγραμμα

Το Γενεόγραμμα Δημιουργικής Ψυχοθεραπείας, είναι ένα διαγνωστικό και θεραπευτικό εργαλείο μέσω του οποίου απεικονίζεται το οικογενειακό δέντρο του θεραπευόμενου. Ουσιαστικά, ο θεραπευόμενος απεικονίζει και αφηγείται στοιχεία και πληροφορίες σχετικά με τα μέλη της οικογένειας του, το λιγότερο τριών γενεών πίσω.

Πρόκειται για μία γραφική αναπαράσταση η οποία ζωντανεύει μέσα από την Δημιουργική Ψυχοθεραπεία, χρησιμοποιώντας ένα πρωτοποριακό σύστημα προσέγγισης για τον θεραπευόμενο. Τα εργαλεία του Art therapy, των Αρχετύπων του Γιούνγκ, των προσωπικοτήτων του Ιπποκράτη και της κλινικής ματιάς από το ιστορικό του οικογενειακού δέντρου οδηγουν στο να καταφέρει ο θεραπευόμενος να αντιληφθεί, να κατανόησει και εν τέλει να αποδεχτεί τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα που σκιάζουν την οικογένειά του και τον εμποδίζουν να προχωρήσει απελευθερωμένος στη ζωή του, δημιουργώντας τις συνθήκες που επιθυμεί και τον ωφελούν σε έναν νέο τρόπο.

Το Γενεόγραμμα είναι ο προσωπικός και μοναδικός χάρτης της οικογένειας του θεραπευόμενου, καθώς μέσα από τη δύναμη των συμβόλων και των εικόνων της εικαστικής απεικόνισης του Γενεογράμματος ο θεραπευόμενος ανακαλύπτει κομβικά γεγονότα και σημεία που επηρεάζουν τη ζωή του. Η διαγνωστική αυτή μέθοδος είναι ευχάριστη και οδηγεί σε άμεσο χρονικό διάστημα στην αναγνώριση και τελικά επίλυση βασικών θεμάτων.

Κλείσε το ραντεβού σου για το Γενεόγραμμα

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!