Υπηρεσίες

Η ψυχική μας υγεία είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική μας. Σε πολλές περιπτώσεις, ακόμα και σήμερα, πολλοί άνθρωποι ενώ έχουν ανάγκη το να μιλήσουν σε κάποιον Ψυχίατρο και Ψυχοθεραπευτή, φοβούνται ότι θα στιγματιστούν από την κοινωνία. Σε άλλες περιπτώσεις, σκέφτονται ότι η επίσκεψη σε έναν ειδικό ψυχικής υγείας σημαίνει ότι έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και αυτό τους κάνει να αισθάνονται μόνοι.

Ωστόσο, καμία πάθηση, είτε ψυχική είτε σωματική, δεν πρόκειται να φύγει από μόνη της, εάν δεν ζητήσουμε βοήθεια και δεν λάβουμε την ανάλογη θεραπεία. Θεραπεία δεν σημαίνει, φυσικά, μόνο φαρμακευτική αγωγή. Η σωστή θεραπεία είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη κάθε φορά στον θεραπευόμενο. Στόχος είναι το άτομο να σταματήσει να υποφέρει και να μπορέσει να ζήσει μια ισορροπημένη, λειτουργική και αρμονική ζωή αξιοποιώντας τις ικανότητές του στο έπακρο.

Οι υπηρεσίες μας προσφέρουν μια γκάμα διαγνωστικών και θεραπευτικών μεθόδων, που στόχο έχουν να γίνει μια ολοκληρωμένη και σωστή διάγνωση ώστε να εφαρμοστεί η κατάλληλη θεραπεία. Μέσα από συγκεκριμένα βήματα και τη διαδικασία που ακολουθείται, ο θεραπευόμενος έχει την ευκαιρία να δει τον εαυτό του σφαιρικά και να συνειδητοποιήσει ποια είναι τα βαθύτερα κομμάτια του που δυσλειτουργούν.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι:

Ψυχική Αξονική

Συνολικά, οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την Dr. Μαρία Λεβέντη εξασφαλίζουν μια σφαιρική διάγνωση και αντιμετώπιση κάθε τύπου προβλήματος, οδηγώντας άμεσα και αποτελεσματικά στην θεραπεία. Στόχος είναι πάντα το άτομο να είναι πιο λειτουργικό στην καθημερινότητά του, μαθαίνοντας ποια είναι τα πραγματικά θέματα που τον μπλοκάρουν και βρίσκοντας του κατάλληλους τρόπους διαχείρισης.

Ποιος είπε ότι η ψυχοθεραπεία πρέπει να είναι δύσκολη κι επίπονη; 

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται εγγυώνται ένα άμεσο αποτέλεσμα που διαρκεί μια ζωή. Λύστε τα βαθύτερα θέματα που σας κρατούν πίσω με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο. 

Ποτέ ο εντοπισμός και η θεραπεία ενός προβλήματος δεν ήταν τόσο απλά.

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!