Γονεϊκή Αυτογνωσία

Οι γονείς δίνουν καθημερινά μέρη του εαυτού τους προσπαθώντας να ανταπεξέλθουν σε έναν από τους πιο σημαντικούς και συνάμα προκλητικά δύσκολους ρόλους της ζωής τους, αυτόν του γονέα. Εδώ και πολλά χρόνια, οι περισσότεροι γονείς ταλαιπωρούνται προσπαθώντας να βρουν την ιδανική “φόρμουλα” ώστε να γίνουν οι “τέλειοι γονείς” για τα παιδιά τους. 

Ωστόσο, επειδή η γέννηση του παιδιού σημαίνει και τη γέννηση του “γονέα”, στην πορεία αυτού του ταξιδιού, ο γονέας συνήθως μπαίνει στη διαδικασία να εξελιχθεί, να αντιληφθεί τι είναι σωστό και τι λάθος, τι στυλ ανατροφής του ταιριάζει καλύτερα και ποια τελικά θα είναι η δική του μοναδική προσέγγιση που θα ταιριάζει στην οικογένειά του, καθώς συνειδητοποιεί ότι ο ίδιος “δεν είναι οι γονείς του”. Μέσα σε όλη αυτή την αναζήτηση, οι γονείς έχουν και μια ενδόμυχη προσδοκία «Να είναι οι τέλειοι σοφοί γονείς, που θα έχουν απαντήσεις για όλα τα θέματα». 

Ο ρόλος του γονέα είναι μια αέναη διαδικασία εξέλιξης και ανάπτυξης τόσο του εαυτού σου όσο και της σχέσης σου με το παιδί σου . Η Γονεϊκή Αυτογνωσία σου εξασφαλίζει ουσιαστικές αλλαγές και πρακτικά αποτελέσματα στη σχέση σου με το παιδί σου.

Κλείσε το ραντεβού σου για την Γονεϊκή Αυτογνωσία

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!