Μαρία Λεβέντη, Ψυχίατρος, Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια με 25ετή εμπειρία. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, λαμβάνοντας την ειδικότητα του ψυχιάτρου. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητάς της εκπαιδεύτηκε παράλληλα στην ψυχο-φαρμακολογία αλλά και σε 13 διαφορετικούς τύπους ψυχοθεραπείας.

Από το 2014, διατηρεί Πρότυπο Ιατρείο Δημιουργικής Ψυχοθεραπείας στη Βούλα Αττικής, στο οποίο πραγματοποιεί ατομικές συνεδρίες, ομαδικές θεραπείες και σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Είναι επίσης, εισηγήτρια εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε ειδικούς ψυχικής υγείας (ψυχολόγους, συμβούλους ψυχικής υγείας, coaches, θεραπευτές). Παράλληλα, συνεργάζεται με εταιρείες, παραδίδοντας σεμινάρια, βιωματικού χαρακτήρα, στον τομέα της ηγεσίας καθώς και της πρόληψης και αντιμετώπισης θεμάτων ψυχικής υγείας στο χώρο της εργασίας..

Είναι η πρώτη ψυχίατρος στην Ελλάδα που εφάρμοσε τα προγράμματα της Δημιουργικής Ψυχοθεραπείας και τη μέθοδο της Σφαιρικής Αντίληψης εμπνεόμενη από τις ιατρικές γνώσεις της, την 25 ετή εμπειρία της αλλά και τις χιλιάδες ώρες που αφιέρωσε στην ψυχοθεραπεία. Η επαναστατική αυτή μέθοδος, σε βοηθά να απαλλαγείς από τις ψυχικές παθήσεις και τις διαταραχές με την δική σου δύναμη, οριστικά και σε συγκεκριμένο χρόνο.

Έχει πραγματοποιήσει τα πιο επιτυχημένα σεμινάρια αυτογνωσίας στην Ελλάδα, ενώ για την μοναδική «τεχνική», μέθοδο και διδασκαλία αυτοβελτίωσης που εφαρμόζει, την εμπιστεύονται άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο!

Συμμετέχει εθελοντικά σε οργανισμούς κατά της βίας και της κακοποίησης γυναικών και παιδιών. Πιστεύει δε, ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Στα πλαίσια της ερευνητικής της εργασίας έχει ταξιδέψει σε 29 χώρες μελετώντας τους τρόπους ζωής των ανθρώπων και τις συμπεριφορές των λαών, με στόχο την αποκωδικοποίηση μέρους του ασυνειδήτου. Είναι συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Αρθογραφεί σε επιλεγμένα περιοδικά, εφημερίδες και site και συμμετέχει σε ραδιοφωνικές εκπομπές που περιέχουν θεματολογία αυτοβελτίωσης καθημερινότητας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο αστυνομικό μυθιστόρημα αυτογνωσίας που βασίστηκε σε αληθινές ιστορίες “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας”.

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!