Με Απόλυτη Επιτυχία Ολοκληρώθηκε Η Παρουσίαση Του Νέου Βιβλίου Της Dr. Μαρίας Λεβέντη “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας”

Το Πρώτο Αστυνομικό Μυθιστόρημα Αυτογνωσίας “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας” Της Dr. Μαρίας Λεβέντη Αποτέλεσε Το Επίκεντρο Της Προσοχής Και Των Συζητήσεων Σε Μια Ξεχωριστή Παρουσίαση Βιβλίου

Η δεύτερη παρουσίαση του νέου βιβλίου της Dr. Μαρίας Λεβέντη “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας”, που πραγματοποιήθηκε στο Taf στο Μοναστηράκι έδωσε μία όμορφη και διαφορετική νότα στο πρωινό της Κυριακής 29/5/2022. Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Floral Books και την Brainfood Εκδοτική, αποτέλεσε το επίκεντρο των συζητήσεων αλλά και των εσωτερικών αναζητήσεων του κοινού, το οποίο ανυπομονούσε να το διαβάσει.

Η παρουσίαση ακολούθησε μια καλά δομημένη ροή, όπου βασίστηκε στην αρμονική εναλλαγή της ενσάρκωσης της Μάρθας, κεντρικής ηρωίδας του βιβλίου και της ομιλίας τεσσάρων πολύ αξιόλογων καλεσμένων. Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση, ενδιάμεσα από ένα δρώμενο που παρουσιάστηκε με αφορμή το βιβλίο, μίλησαν ο εα Ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ Θανάσης Κατερινόπουλος, η chef Κουτσούκου Γεωργία, ο Αντιδήμαρχος Διεθνών Σχέσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης, Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα, Παπαγιάνναρος Δημήτρης και τέλος ο μοναδικός ηθοποιός Αντώνης Λουδάρος διάβασε και μάγεψε με την φωνή του αποσπάσματα του βιβλίου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη διαδραστική ομιλία της συγγραφέως Dr. Μαρίας Λεβέντη, η οποία αποκάλυψε την αρχική της έμπνευση και απάντησε ζωντανά στις ενδιαφέρουσες ερωτήσεις των παρευρισκόμενων. Η Dr. Μαρία Λεβέντη υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου της “Σαν Κονιάκ Σαμπάνιας” σε όλους τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την εκδήλωση!

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!