Ψυχοσωματικά Θέματα και Δημιουργική Ψυχοθεραπεία

Η Δήμητρα Σκύρλα, είναι ιδιωτική υπάλληλος.

Έχει σπουδάσει γραφικές τέχνες και διακόσμηση και εργάζεται σε αυτό το κομμάτι… αν και τώρα το εξασκεί σαν χόμπι, που ελπίζει στο μέλλον να γίνει και πάλι η δουλειά της.

Είχε επισκεφθεί πολλούς γιατρούς χωρίς αποτέλεσμα

Η Δήμητρα είχε ψυχοσωματικά θέματα…και είχε επισκεφθεί πολλούς γιατρούς, αλλά δεν είχε βρει τίποτα οργανικό. Όμως εξακολουθούσε να μην αισθάνεται καλά. Οπότε κατάλαβε ότι κάτι άλλο της συνέβαινε, και πως κάπως αλλιώς έπρεπε να το αντιμετωπίσει.

Μαρία Λεβέντη

Μια καλή της φίλη τής σύστησε τη Μαρία Λεβέντη, και έτσι αποφάσισε να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.
Είναι κάτι που την έχει βοηθήσει ιδιαίτερα και θα το σύστηνε σε όλους τους ανθρώπους.

Το έχει συστήσει στην κόρη της

Το έχει συστήσει ήδη στην κόρη της και χαίρεται ιδιαιτέρως που στα 24 της χρόνια κάνει τη διαδρομή που κάνει εκείνη στα 50-κάτι της τώρα.

Εμπιστοσύνη από το Πρώτο Ραντεβού

Το πρώτο της ραντεβού με τη Μαρία Λεβέντη ήταν πάρα πολύ βοηθητικό για εκείνη γιατί πρώτον κέρδισε την εμπιστοσύνη της. Αισθάνθηκε ότι μπορούσε να της μιλήσει ελεύθερα για όλα αυτά που της συνέβαιναν. Και αυτό που της συνέβαινε ήταν ότι είχε πάρα πολλές σκόρπιες αρνητικές σκέψεις οι οποίες τη βασάνιζαν. Δεν μπορούσα να βρει όσο κι αν προσπαθούσε πού ήταν η αρχή του προβλήματος. Από πού να το πιάσει;

Έβαλε τάξη στο μυαλό της

Αυτό που μπορεί να πει με βεβαιότητα είναι ότι η Μαρία Λεβέντη τη βοήθησε ήδη από το πρώτο ραντεβού να αρχίσει να βάζει μία τάξη στο μυαλό της. Με αποτέλεσμα να μπορεί στη συνέχεια, να τακτοποιήσει γύρω της τα θέματα και τις σκέψεις της, και εν τέλει να είναι καλά.

Πόσο διαρκεί η Δημιουργική Ψυχοθεραπεία

Η δημιουργική ψυχοθεραπεία με τη Μαρία Λεβέντη κράτησε οκτώ μήνες. Και το διάστημα αυτό πέρασε με έναν καλπασμό εξέλιξης και προόδου με αποτέλεσμα να φτάσει κάποια στιγμή, πάρα πολλά θέματα, τα οποία έμοιαζαν άλυτα και λειτουργούσαν βασανιστικά να μπουν επιτέλους στη θέση τους, και η ζωή της Δήμητρας, η ποιότητα της ζωής της να γίνει πάρα πάρα πολύ καλύτερη.

Συστήνει σε όλους τη Δημιουργική Ψυχοθεραπεία της Μαρίας Λεβέντη. Είναι κάτι που μπορεί πραγματικά να σας απαλλάξει από προβλήματα που σας βασανίζουν στην καθημερινότητα.

Μπορείτε όλοι να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη

Η ζωή τής Δήμητρας έχει γίνει ήδη πολύ καλύτερη και δεν υπάρχει καλύτερο επιχείρημα από το ότι έχει συστήσει τη Δημιουργική Ψυχοθεραπεία της Μαρίας Λεβέντη στην κόρη της. Η οποία ήδη μετά από λίγα ραντεβού έχει εξαιρετικά μεγάλη βελτίωση

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!