Τοξικές σχέσεις. Μπορείς να ξεφύγεις με την βοήθεια της Μαρίας Λεβέντη

Η Ανδριανή Κουτσούνα προτείνει ανεπιφύλακτα τη Μαρία Λεβέντη, και τη μέθοδο της, τη δημιουργική ψυχοθεραπεία, για οποιοδήποτε πρόβλημα και να αντιμετωπίζει κάποιος.


Πρόβλημα Σχέσεων

Το δικό της πρόβλημα ήταν το πρόβλημα των σχέσεων, και μας εγγυάται ότι, ένα χρόνο
μετά, οι σχέσεις τις πλέον είναι απολύτως δημιουργικές, και απολύτως σωστές για εκείνη.

Η Ανδριανή Μπουτσούνα είναι βιοσυντονίστρια χώρων και αρχιτέκτονας εσωτερικής διακόσμησης, και μένει στην Αθήνα.

Την είχαν πείσει ότι δεν υπάρχει λύση γι’ αυτό

Το πρόβλημα της ήταν ανέκαθεν οι σχέσεις της με τους άλλους και δυστυχώς την είχαν πείσει ότι δεν υπάρχει λύση γι’ αυτό, γιατί πάντοτε θα συναναστρέφεται με ανθρώπους που δεν αξίζουν τον κόπο.

Είχε γονατίσει

Και έτσι, κάποια στιγμή, απλά, αποστραγγίστηκε από χαρά, από ευτυχία, από δημιουργικότητα, ήταν στεγνή και δεν μπορούσε να προχωρήσει. Απλά είχε γονατίσει.
Και κάποια στιγμή αποφασίζει και λέει, δεν είναι αυτή η ζωή της, η ζωή της μάλλον κάπου έχει πάει στραβά, κάτι πρέπει να διορθώσει.

Μαρία Λεβέντη

Και διερωτήθηκε ποιος είναι αυτός ο οποίος θα μπορούσε να τη βοηθήσει;
Όταν έκλεισε το πρώτο ραντεβού και πήγε στο γραφείο της Μαρίας της Λεβέντη,
έμεινε έκθαμβη από αυτό που είδε. Είδε μία γυναίκα φωτεινή, μία γυναίκα εύγλωττη, μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα της οποίας η κάθε λέξη της ήτανε πολύ σωστά ζυγισμένη. Οπότε αυτό από μόνο του, την έπεισε ότι είχε τη λύση για το πρόβλημά της.

Δημιουργική Ψυχοθεραπεία για όλες τις ηλικίες

Η δημιουργική ψυχοθεραπεία είναι μία διαδικασία που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, οπότε γονείς μη φοβάστε να φέρετε τα παιδιά σας, μη φοβάστε να φέρετε μεγάλους ανθρώπους, γιατί με ένα τρόπο μαγικό, κάνεις μία βουτιά μέσα σου, στο ασυνείδητο, στο υποσυνείδητο, και εκεί βρίσκεις τις απαντήσεις για όλα σου τα προβλήματα, τα οποία σε ταλαιπωρούν εδώ, αυτή τη στιγμή, στο τώρα.

Art Therapy και Δημιουργική Ψυχοθεραπεία

Μέσα από το Art Therapy, και μέσα από μία σειρά ιστοριών, οι οποίες γίνονται μέσα από παιχνίδι, ουσιαστικά, καταφέρνεις να βρεις την άκρη του νήματος. Οπότε είναι σαν το μίτο της Αριάδνης: βρίσκεις την άκρη, όποτε βρίσκεις αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί, το λύνεις τότε, οπότε διορθώνεται και τώρα, και διορθώνονται για πάντα, και διορθώνεται μόνιμα. Γιατί πλέον έχεις τον τρόπο στα χέρια σου.

Πόσο κράτησε η θεραπεία;

Η διαδικασία της δημιουργικής ψυχοθεραπείας για την Ανδριανή, κράτησε περίπου ένα χρόνο, και μέσα από αυτήν κατάφερε: να βάλει όρια, να βγάλω από τη ζωή της όλη την τοξικότητα, είτε ήταν δική της, είτε ήταν ανθρώπων γύρω της.

Σχέση με τους ανθρώπους που μας αναλογούν

Άρα, σταμάτησαν, κόπηκαν κάποιες σχέσεις οι οποίες δεν ωφελούσαν, δεν ήταν δημιουργικές,
ήταν στείρες, και ξεκίνησε να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά, είναι αυτοί που της αναλογούν, και είναι εκείνη αυτή που τους αναλογεί.

Το συστήνει ανεπιφύλακτα, ήδη το έχει συστήσει σε πάρα πολλές φίλες της, και χαίρεται πάρα πολύ που τις βλέπει και αυτές μέρα με την ημέρα να κερδίσουν το παιχνίδι της ζωής τους

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!