Επαγγελματική Επιτυχία με Δημιουργική Ψυχοθεραπεία

Αλλαγή καριέρας στα 45


Ο Κωνσταντίνος Κορίκης είναι digital media strategist.

Γνώρισε την κυρία Λεβέντη όταν δεν ήταν digital media strategist, αλλά ηλεκτρολόγος-μηχανικός και αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα του. Αυτό έγινε πριν από έξι χρόνια.

Μία εποχή δύσκολη όπου ο Κωνσταντίνος αποφάσισε να κάνει αυτό που του άρεσε. Έτσι, άλλαξε τελείως καριέρα για να κάνει αυτό που του άρεσε, νομίζοντας ότι μπορούσε να το κάνει καλά.

Τα πράγματα στην αρχή όμως, ειδικά όταν παίρνεις μία τόσο σημαντική απόφαση, δεν έρχονται ακριβώς όπως τα περιμένουμε.


Εξωτερική βοήθεια με Δημιουργική Ψυχοθεραπεία


Ο Κωνσταντίνος κατάλαβε ότι τελικά, στην πράξη, έπρεπε να έχει και λίγο την εξωτερική δύναμη, δηλαδή, κάποια εξωτερική βοήθεια για να μπορέσει να κάνει τη μετάβαση. Ο λόγος;

Φοβίες


Τα πράγματα στην αρχή δεν πήγαν ακριβώς όπως πίστευε ότι έπρεπε να πάνε, και ένας φίλος, του πρότεινε τη Μαρία Λεβέντη από κάποια σεμινάρια που είχε κάνει στη δουλειά του, για επιχειρηματικά θέματα. Σεμινάρια τα οποία είχε κάνει η κυρία Μαρία Λεβέντη, ως ψυχολόγος σε κάποιες συμβουλευτικές που κάνει σε εταιρείες.

Πήρε λοιπόν το τηλέφωνο χωρίς να πιστεύει ή να έχει κάνει ποτέ του ψυχοθεραπεία, ή να έχει κάποια εμπειρία από ψυχοθεραπεία. Έκανε το πρώτο ραντεβού, και δηλώνει ότι τον έπεισε, όχι τόσο πολύ σαν άνθρωπο, γιατί σαν άνθρωπος την είχε ερευνήσει και την ήξερε.

Η Μαρία Λεβέντη είναι, εξάλλου, μία πολύ γνωστή ψυχολόγος – ψυχίατρος στη δημόσια σφαίρα. Η κυρία Λεβέντη τού παρουσίασε αυτό που αποκαλεί «δημιουργική ψυχοθεραπεία».

Τι είναι η Δημιουργική Ψυχοθεραπεία;

«Δημιουργική ψυχοθεραπεία» είναι μία διαδικασία μέσω της οποίας εσύ ο ίδιος, με κάποιες ζωγραφιές που κάνεις, με κάποιες ιστορίες που λες, αποκαλύπτεις τα προβλήματα και τα εμπόδια που έχεις.

Και τη στιγμή που αποκαλύπτεις τον μηχανισμό, σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις και να οδηγηθείς και στη λύση.

Διάρκεια θεραπείας

Μέσα από την πορεία αυτή, ο Κωσταντίνος, δηλώνει απερίφραστα ότι απέκτησε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Η θεραπεία μπορεί να κράτησε περίπου πέντε μήνες, αλλά η αυτοπεποίθησή που αποκτάς συνιστά μία αλλαγή στον τρόπο που βλέπεις τη ζωή.

Προφανώς, ο Κωνσταντίνος, είχε και κάποια άλλα δικά του θέματα, όπως εξάλλου όλοι μας έχουμε ίσως κάποιο θέμα για το οποίο χρειαζόμαστε τη βοήθεια κάποιου ειδικού. Μέσα απ’ όλη λοιπόν αυτή τη διαδικασία της δημιουργικής ψυχοθεραπείας, ο Κωνσταντίνος, μπόρεσε να αποκτήσει την ψυχολογική αυτοπεποίθηση για να κάνει επαγγελματικά αυτό που του άρεσε.

Ψυχοθεραπεία με αρχή, μέση, και τέλος

Συστήνει απόλυτα, και 100%, τη Μαρία Λεβέντη και συστήνει και τη δημιουργική ψυχοθεραπεία που είναι μία μορφή ψυχοθεραπείας που έχει αρχή, μέση, και τέλος.

Δημιουργική Ψυχοθεραπεία για κάθε σημαντικό βήμα

Όχι μόνο πιθανώς για κάποια ψυχολογικά προβλήματα, ή για κάποια προβλήματα τα οποία χρειάζεται κάποιος τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου ή ενός ψυχολόγου, αλλά συστήνει τη δημιουργική ψυχοθεραπεία και σαν μία μέθοδο η οποία σε βοηθά να πραγματοποιήσεις κάποια απόφαση που έχεις πάρει ν’ αλλάξεις τη ζωή σου, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Δημιουργική ψυχοθεραπεία λοιπόν. Μαρία Λεβέντη. Ο Κωνσταντίνος Κορίκης την προτείνει ανεπιφύλακτα!

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!