Φτιάξε τη σχέση που έχεις με το παιδί σου με Δημιουργική Ψυχοθεραπεία


Ο Χάρης Χριστοδούλου είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ταυτόχρονα ελεύθερος επαγγελματίας.

Την κυρία Λεβέντη τη γνωρίζει αρκετά χρόνια, παρόλα αυτά χρειάστηκε τη βοήθειά της σε προσωπικό επίπεδο, πρόσφατα, λόγω κάποιας προσωπικής αλλαγής, που χρειάστηκε να βιώσει.

Αυτή η αλλαγή, στην ουσία, τον έφερε απέναντι σε κάποια συναισθήματα τα οποία ήταν πρωτόγνωρα για εκείνον και συνειδητοποίησε ότι δεν μπορούσε να τα αντιμετωπίσει μόνος μου.

Έτσι, απευθύνθηκε στην κυρία Λεβέντη και ζήτησε τη βοήθειά της.


Μπαμπάς μονογονεϊκής οικογένειας και Δημιουργική Ψυχοθεραπεία


Συγκεκριμένα, η κυρία Λεβέντη τού εξήγησε πώς θα μπορούσε να επωφεληθεί από τη δημιουργική ψυχοθεραπεία, την οποία και χρησιμοποίησαν για να ξεπεράσει τα εμπόδια που δημιουργήθηκαν, γιατί ως μπαμπάς μονογονεϊκής οικογένειας χρειαζόταν να αντιμετωπίσει τον ρόλο του και ως πατέρας με διαφορετικό τρόπο, αλλά και ως άντρας, με επίσης διαφορετικό τρόπο από ό,τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια.


Ο αρχικός του στόχος ήταν να ζητήσει βοήθεια σε σχέση με το παιδί και πώς θα μπορούσε να διαχειριστεί το παιδί βάσει αυτής της καινούργιας πραγματικότητας.

Απαντήσεις όσον αφορά το παιδί και το νέο ρόλο τού πατέρα

Ο αρχικός του στόχος ήταν να βρει απαντήσεις όσον αφορά το παιδί και το νέο ρόλο τον οποίο είχε απέναντί του.

Σύντομα όμως συνειδητοποίησε ότι χρειαζόταν πρώτα να αντιμετωπίσει δικά του θέματα, προσωπικά, και αυτό το έκανε μέσω της δημιουργικής ψυχοθεραπείας.

Η αλήθεια είναι ότι ο Χάρης δεν περίμενε ότι μία διαδικασία η οποία περιλαμβάνει και τη χρήση της τέχνης και τη ζωγραφική, θα αποκάλυπτε τόσο πολλά πράγματα για εκείνον και τον τρόπο που σκεφτόταν.

Πόσο διήρκεσε η θεραπεία;

Η θεραπεία με τη Μαρία Λεβέντη διήρκησε περίπου έξι μήνες και ο Χάρης είδε πολύ μεγάλες αλλαγές και στη σχέση του με το παιδί του, κάτι το οποίο είδε να του το επιστρέφει και το παιδί, αλλά είδε αλλαγές και στη σχέση του με τον εαυτό του.

Ανακάλυψε και δικές του πεποιθήσεις και σκέψεις, οι οποίες τον περιόριζαν ως γονέα.

Δημιουργική Θεραπεία για να αισθανθείς πιο δυνατός

Πλέον, ο Χάρης, αισθάνεται πιο δυνατός, πιο αληθινός, πιο σίγουρος, και ως πατέρας αλλά και ως άντρας, διότι η βασική σκέψη του, ως άντρας, ήταν ότι δεν χρειαζόταν βοήθεια, και ότι μπορούσε να αντιμετωπίζει τα πάντα μόνος του.

Τώρα ξέρει ότι για όλα υπάρχει κάποιος ειδικός, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει. Στην προκειμένη περίπτωση αυτός ο ειδικός, για τον Χάρη, ήταν η Μαρία Λεβέντη, και μέσω της δημιουργικής ψυχοθεραπείας, πλέον, κοιτάζει το μέλλον πολύ πιο αισιόδοξα.

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!