Δεν διαλέγεις την οικογένεια σου, αλλά μπορείς να διαλέξεις να μην έχεις προβλήματα

Η Σωτηρία Κουμάτου είναι ιδιωτικός υπάλληλος σε μια εταιρεία, και παράλληλα κάνει και ελεύθερο επάγγελμα.

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

 

Οικογενειακά προβλήματα και Δημιουργική Ψυχοθεραπεία

Είχε όμως ένα οικογενειακό θέμα και με βάση αυτό, αποφάσισε να απευθυνθεί στην κυρία Λεβέντη. Μέσω εκείνης γνώρισε τη δημιουργική ψυχοθεραπεία και από εκεί κατάλαβε ότι με τη δημιουργική ψυχοθεραπεία μπορούσε να πάει τη ζωή της ένα βήμα πιο πέρα και να δουλέψει και άλλους τομείς.

Συζήτησε με την κυρία Λεβέντη κάποια πράγματα τα οποία την απασχολούσαν, για να έχουν έναν κοινό άξονα στον οποίο θα έπρεπε να ξεκινήσουν να δουλεύουν.

Και σιγά-σιγά, μέσα από κάποιες εργασίες, μέσα από κάποιες ζωγραφίες που την έβαζε και έκανε, η Σωτηρία, ξεκίνησε να δουλεύει τα εσωτερικά προβλήματά της, αυτά που την απασχολούσαν. 

Ξεκινώντας τις συνεδρίες της δημιουργικής ψυχοθεραπείας, δεν ήξερε τι ακριβώς είναι, και απλά, αφέθηκε σε όλη τη διαδικασία, έδειξε πίστη.

Ομολογεί, ότι χωρίς να μπορεί να περιγράψει τι ακριβώς συνέβη το τρίμηνο αυτό που ασχολήθηκε, το αποτέλεσμα ήταν μαγικό.

Δημιουργική Ψυχοθεραπεία – Αποτελέσματα για μια ζωή

Η Σωτηρία, πιστεύει, ότι η δημιουργική ψυχοθεραπεία δουλεύει ακόμα και σήμερα, και τη χρησιμοποιεί καθημερινά. Οτιδήποτε αποκόμισε το τρίμηνο της θεραπείας, σαν μέθοδο, σαν διαδικασία, σαν αποτέλεσμα, εξακολουθεί να παραμένει και τώρα, οδηγός στη ζωή της.

Προτείνει ανεπιφύλακτα τη δημιουργική ψυχοθεραπεία και την Μαρία Λεβέντη,

για όλους τους ανθρώπους που θέλουν να λύσουν, είτε κάποιο μικρό, είτε κάποιο μεγάλο πρόβλημα στην καθημερινότητά τους, και θεωρούν ότι χρειάζονται την καθοδήγηση κάποιου ψυχολόγου ή ψυχιάτρου.

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!