Όταν δεν μπορείς να αισθανθείς τίποτα

Δημιουργική Ψυχοθεραπεία με την Μαρία Λεβέντη

Αυτό που έχει να προτείνει ο Γιώργος Συλφίνης σε όλους εσάς είναι να δοκιμάσετε τη δημιουργική ψυχοθεραπεία διότι είναι κάτι το οποίο δεν γνωρίζετε.

Η δημιουργική ψυχοθεραπεία θα σας εκπλήξει με το πόσο γρήγορα είναι τα αποτελέσματα, και το ποσό ουσιαστικά εμβαθύνει κάποιος στο πρόβλημά του.

Τελικά, γίνεται απολύτως σίγουρο ότι εστιάζοντας στον εαυτό σας, θα δώσετε εσείς, μόνοι σας τη λύση, χωρίς να χρειάζεται να κατηγοριοποιείστε σε κοινωνικές ομάδες με συγκεκριμένα προβλήματα.


Απουσία Συναισθημάτων. Ούτε χαρά, ούτε λύπη

Ο Γιώργος Συλφίνης είναι οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων.
Υπήρξε ένα μακρύ χρονικό διάστημα στη ζωή του, τα τελευταία 10 χρόνια, όπου τον χαρακτήριζε μία σχεδόν πλήρης απουσία συναισθημάτων, τόσο ως προς τα θετικά όσο και ως προς τα αρνητικά της ζωής.

Δηλαδή, δυσκολευόταν πάρα πολύ να αισθανθεί μία έντονη χαρά ή μία έντονη λύπη για διάφορα θέματα της ζωής του.
Αυτό, όπως καταλαβαίνετε, του δημιουργούσε πάρα πολλά προβλήματα στην καθημερινότητα διότι η ζωή του διακρινόταν από διαρκή μονοτονία.

Δεν έκανε κέφι να κάνει παρέες, δεν έκανε κέφι να βγει να διασκεδάσει, και αναλογιστείτε ότι αυτό συνέβη σε μία ηλικία που ήταν σχετικά νέος, κοντά στα 32 – 33.

Δημιουργική Ψυχοθεραπεία, το κλειδί για να αισθανθείς ξεχωριστός

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση και να βρει λύσεις, επισκέφθηκε πάρα πολλούς ειδικούς, ψυχολόγους και ψυχιάτρους, όπου στη δική του περίπτωση αντιμετώπισαν μία έντονη δυσκολία στο να τον βοηθήσουν.

Μέχρι που μέσω ενός κοινού γνωστού, γνώρισε τη Μαρία Λεβέντη και συνειδητοποίησε ότι η δημιουργική ψυχοθεραπεία είναι το κλειδί για να μπορέσεις να βρεις τη λύση, εξατομικευμένα στα θέματα που σε αφορούν.

Και αυτό, γιατί η μεγάλη διαφορά της Μαρίας Λεβέντη από τους υπόλοιπους ειδικούς που είχε επισκεφθεί ήταν ότι η Μαρία εστιάζει πάρα πολύ στις προσωπικές σου αναγκες και σε σένα τον ίδιο χωρίς να ακολουθεί την πεπατημένη των υπολοίπων είδικών, κάνοντάς σε έτσι να αισθανθείς ξεχωριστός, αλλά κυρίως δίνοντάς σου τα εφόδια να κοιτάζεις την ωμή αλήθεια κατάματα και να βρίσκεις τις λύσεις μόνος σου.

Πως βοηθά η Δημιουργική Ψυχοθεραπεία

Το εντυπωσιακό με τη Μαρία ήταν ότι τον βοήθησε να συνειδητοποιήσει το πρόβλημά του σχεδόν αμέσως. Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες με άλλους ειδικούς που δεν οδηγούσαν σε κάποια λύση, με τη Μαρία, μέσα σε ένα μήνα είχε εντοπίσει ακριβώς ποιο ήταν το πρόβλημά του.

Σε αυτό, θέλει να τονίσει ο Γιώργος, έπαιξε μεγάλο ρόλο ακριβώς αυτή η προσαρμοστικότητά της πάνω στις ανάγκες του ασθενούς, και συγκεκριμένα σε εκείνον.

Επίσης, αυτό που συναντησε, και ήταν εντελώς διαφορετικό με τη Μαρία, ήταν ο υψηλός επιστημονικός βαθμός κατάρτισης που είχε, όπου τουλάχιστον, στη δική του ιδιοσυγκρασία και στο δικό του μυαλό, τον βοήθησε πάρα πολύ να κατανοήσει το πρόβλημά του.

Πόσο κρατά η δημιουργική ψυχοθεραπεία

Η δημιουργική ψυχοθεραπεία κράτησε δύο μήνες καθότι εντοπιστηκε κατευθείαν το πρόβλημα. Οπότε, από εκεί και πέρα, με την καθοδήγηση της Μαρίας, ήταν στο δικό του χέρι να προσπαθήσει να λύσει τα ζητήματά του. Και μέχρι σήμερα, θεωρεί ότι τα έχει καταφέρει επιτυχώς.

Ευχαριστεί πάρα πολύ τη Μαρία Λεβέντη γιατί έχει ξαναγίνει ένα ενεργό κομμάτι της κοινωνίας.

Μαρία Λεβέντη Ψυχίατρος Ψυχοθεραπεύτρια

Η Μαρία Λεβέντη είναι ψυχίατρος, ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Πιστεύει ότι όλοι μας έχουμε το δικαίωμα στη χαρά και κανένας δεν έχει το δικαίωμα, να μας την στερεί, παρά μόνο ο ίδιος μας ο εαυτός.

Επικοινωνία

210. 55. 61. 919
69.79.36.18.05

Βούλα, Οδυσσέα Ανδρούτσου 33

DR. MARIA LEVENTI
Κάνε την εγγραφή σου στο κανάλι μου για να παρακολουθείς πρώτος τα νέα μου Video!